Uppladdning

Då har semestern äntligen börjat. Vi började igår med att åka till en outlet i hopp om att hitta lite kläder. Vi har varit där förut och jag brukar inte hitta något till mig, av någon anledning. Inte hade jag bättre tur igår heller. Jag fick dock tag på träningskläder i form av ett par tights och en topp. Inte det jag behövde mest kanske. En bra sak var att jag hittade nya gympaskor, som jag varit ute efter ett tag. Och så stod jag länge länge och suktade efter ett par vinröda Doc Martens, tills jag tog mitt förnuft tillfånga och insåg att jag faktiskt inte hade råd.

Igår kväll kom sedan sambon med en utmärkt idé. Nästa vecka ska vi till Norrköping och gå på Harry Potter-utställning, så sambon föreslog att vi skulle ladda upp inför den genom att kolla igenom alla filmerna. Och jag var inte direkt svårövertalad. Alltså tittade vi på den första filmen igår och så har vi en vecka på oss att beta av allihop. Det var länge sedan vi såg dem och det är så kul att se vilken skillnad det är på alla barnskådespelarna så här i första filmen jämfört med de sista. Nu hinner jag inte direkt läsa om alla böckerna på en vecka, men jag tror jag måste göra det snart. Det blir ett kärt återseende av en gammal vän.

20140722-082953-30593913.jpg
En mycket ung Daniel Radcliffe.

Om Helena

Jag bor i en liten stad i Mellansverige med min sambo och vår lilla tiger, född 2010. Jag skriver om funderingar om livet, medveten barnuppfostran, feminism och antirasism, och ibland blir det en del bakning också.
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppladdning

  1. Åh, jag är så himla sugen på utställningen, men det blir väl inte av… Och dotra är väl för liten. 😦

    • Helena skriver:

      Du kan ju alltid ta ett tåg till Norrköping på tisdag, så får jag mer engagerat sällskap än en halvintresserad sambo och en ointresserad fyraåring och du får se utställningen. Win-win 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s